Strijelac u debiju

VIDEO Prvi dojmovi Marca Pašalića: “Frigan i Hodža su utjecali na moju odluku, a na bauštelu sam išao kako bih vidio koliko je teško raditi za novac”

Portal Novilist.hr

Marco Pašalić/Foto HNK RIJEKA

Marco Pašalić/Foto HNK RIJEKA

Pratio sam dosta HNL, s Friganom i Hodžom sam igrao u reprezentaciji do 21 godine, oni su odlični dečki i to je isto utjecalo na moju odluku. Srcem sam na terenu 100 posto - kaže Pašalić



RIJEKA Marco Pašalić u istom je danu predstavljen na Rujevici kao novi igrač Rijeke i zabio pogodak u debiju za Bijele protiv HUNS-a za konačnih 2:1.


U Rijeku je stigao iz redova Borussije Dortmund, a ujedno je igrao za reprezentaciju Hrvatske do 21 godine.


– Imao sam dobre razgovore s klubom i posebno trenerom i radujem sam što sam došao u Rijeku. Pratio sam dosta HNL, s Friganom i Hodžom sam igrao u reprezentaciji do 21 godine, oni su odlični dečki i to je isto utjecalo na moju odluku. Srcem sam na terenu 100 posto i pomoći ću koliko god mogu – rekao je Marco Pašalić za službenu web stranicu HNK Rijeka.





Prije nekoliko godina Pašalić je otkrio da je do poziva Borussije Dortmund radio na baušteli kako bi nešto zaradio.


– Imao sam jedan trenutak u životu da mi se više nije dalo igrati, ali mi je jedan trener oživio karijeru. Bauštela? To mi je bilo bitno da se izgradim kao čovjek, da naučim koliko je teško raditi za novac. Pomagao sam bratu u firmi. Da ne sjedim kući, išao sam raditi – dodao je Pašalić.