Kraj priprema

Sopić nakon poraza od RB Salzburga: “Svjesno smo odmarali neke igrače s lakšim ozljedama”

Denis Frančišković

Foto V. MAVROVIĆ/HNK RIJEKA

Foto V. MAVROVIĆ/HNK RIJEKA

Nadam se da će sva petorica biti spremni 25. srpnja protiv Rumunja - rekao je nakon utakmice Željko Sopić



RIJEKA Nogometaši Rijeke minimalnim porazom 0:1 od Red Bull Salzburga zaključili su pripreme u Austriji. Preciznije, Bijeli će danas krenuti put Kvarnera, a prije toga igrači koji su imali manju minutažu protiv austrijskog doprvaka odigrat će još jednu pripremnu utakmicu.


Protivnik Bijelima bit će Triglav, šestoplasirani sastav Druge slovenske lige prošle sezone. Početak utakmice zakazan je u ranom terminu od 11 sati.


– Definitivno ćemo u zadnjih tjedan dana morati više poraditi na realizaciji. Možemo biti zadovoljni s obzirom na kadar koji smo imali na raspolaganju za ovu utakmicu. Svjesno smo odmarali nekoliko bitnih igrača s lakšim ozljedama, jer Europa nam je sada prioritet. Nadam se da će sva petorica biti spremni 25. srpnja protiv Rumunja. Dečki su sada pokazali jedan dobar gard, a nažalost velik broj dobrih situacija nismo uspjeli iskoristiti – rekao je nakon utakmice Željko Sopić, trener Rijeke.




Galešić je nosio kapetansku traku s obzirom da je Smolčić jedan od petorice ozlijeđenih. Uz njega, nisu nastupili Pašalić, Goda, Selahi i Fruk.


– Znamo da je Salzburg po kvaliteti jači od nas, a mislim da je ovo bio pravi test, pogotovo za Europu. Imali smo tri, četiri odlične šanse, vidjeli smo da možemo i tako ćemo se postaviti i u Europi. Očekujem povratak ozlijeđenih, fizički smo se digli i pred nama je još tjedan priprema u kojem ćemo raditi na taktici – kaže Niko Galešić.