Novo ime

Škrljevčani doveli novog Šibenčanina za trenera. Bart i Svoboda bliže odlasku nego ostanku

Katarina Blažević

Foto DL Škrljevo, Facebook

Foto DL Škrljevo, Facebook

Bart i Svoboda su trenutno u procesu razgovora s određenim premijerligašima koji bi u slučaju transfera morali platiti odštetu DepoLink Škrljevu

RIJEKA Šibenčanin Petar Maleš novi je trener DepoLink Škrljeva! Zanimljivo, radi se o treneru koji je koju godinu unazad na klupi Šibenke bio pomoćnik prošlom strategu Škrljevčana i još jednom rođenom Šibenčaninu, Ediju Dželaliji.


Maleš je još od 2011. godine pa sve do kraja prošle sezone obnašao dužnost pomoćnog trenera Šibenke, i to redom Jeronimu Šarinu, Vladimiru Anzuloviću, Miru Juriću, Ediju Dželaliji, Damiru Milačiću i Josipu Pandži. Kada je prošle sezone uručen otkaz Pandži, Maleš je dobio priliku i kao privremeni glavni trener. Ali, u klubu su odlučili kako će ipak potražiti neko drugo ime za glavnog trenera naredne sezone te je Maleš odlučio napustiti Šibenku.


U Škrljevu ponovo naglašavaju kako im je cilj brzi povratak u Premijer ligu, a još se čeka na prva pojačanja. Osim juniora, ugovor za narednu sezonu imaju tek Vigo Bart, Noa Svoboda i Leon Šljivarić, ali čini se kako će tek potonji ostati u klubu.


Bart i Svoboda su trenutno u procesu razgovora s određenim premijerligašima koji bi u slučaju transfera morali platiti odštetu DepoLink Škrljevu, što bi klubu iz Bakra bio veliki plus, barem kada su financije u pitanju.