Dojmovi trenera

Radomir Đalović: “Možemo žaliti za bodovima. Jedanaesterac i suđenje ne bih komentirao”

Davor Petrović

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL



ZAGREB Nogometaši Rijeke odigrali su 2:2 u Kranjčevićevoj s Lokomotivom i tako propustili vratiti se na prvo mjesto ljestvice.


– Zanimljiva utakmica u koju smo malo lošije ušli. No, zabili smo pogodak i tu smo trebali odvesti susret u mirnije vode, zabiti drugi gol. Na našu nesreću, primili smo odmah pogodak – kaže Radomir Đalović, trener Rijeke.


– Za drugo poluvrijeme smo se dogovorili da pritisnemo, izađemo još agresivnije. No, dogodio se taj jedanaesterac, koji ne bih komentirao, kao ni suđenje. Mislim da smo na kraju ne samo zasluženo izjednačili, već smo imali dvije, tri siituacije za pobjedu i možemo žaliti za svima trima bodovima. Treći remi u nizu? U prethodnim utakmicama bili smo odlični u obrani, a nedostajao je napad. Mislim da smo sada bili dobri u napadu, posebno u drugom poluvremenu kada smo ubacili drugog napadača. Moramo analizirati ovu utakmicu i ispraviti pogreške.




Slijedi SuperSport Hrvatski kup i susret s Bednjom već u utorak na Rujevici.


– U toj utakmici nemamo pravo na pogrešku. Moramo se dobro spremniti i odigrati ozbiljno i kvalitetno. Nakon toga ćemo razmišljati o Varaždinu.