"Hakl" u Čižićima

FOTO Ekipa Šila obranila naslov pobjednika malonogometnog turnira općine Dobrinj

Ivan Volarić

Pobjednička ekipa Šila

Pobjednička ekipa Šila

Šilari su svoju dominaciju na turniru potvrdili pobjedom u finalu nad sastavom domaćina Čižića



ČIŽIĆI Sastav Šila obranio je naslov pobjednika malonogometnog turnira općine Dobrinj koji se u svojem jubilarnom 25. izdanju, uz sudjelovanje sedam ekipa, odigrao prošloga vikenda na igralištu  novog sportskog kompleksa u Čižićima. Šilari su svoju dominaciju na turniru potvrdili pobjedom u finalu nad sastavom domaćina Čižića (3:0), nakon što su polufinalu svladali Rasopasno 6:2. Rasopašnjari su u uzbudljivom susretu za treće mjesto nakon “ruleta šesteraca” bili bolji od DVD-a Dobrinj 5:4 (2:2).


Drugoplasirani sastav Čižića


Trećeplasirani sastav Rasopasna


U pobjedničke redove otišla je nagrada za najboljeg igrača (Dino Turčić) i strijelca turnira (Luka Mijić), dok su Čižićari u svojim redovima imali najboljeg vratara turnira (Ivan Sobotinčić). Uoči završnih susreta održano je i natjecanje u gađanju prečke, a najprecizniji je bio Danijel Duda (Kras).



Kapetani Rasopasna, Šila i Čižića





Ivica Barbalić i kapetan Šila


Uoči podjele nagrada Dino Turčić, predsjednik Općinskog vijeća, podsjetio je nekoliko stotina sudionika i njihovih navijača na povijesti turnira koja seže u kraj 90-tih godina. Uspomene na prvo izdanje turnira odigrano na travnatom igralištu na Melinama evocirao je jedan od začetnika Ivica Barbalić. Štoviše, donio je loptu s kojom se tada igralo i dres u kojem je nastupao, te je pritom zaradio pljesak okupljenih.



Najbolji vratar Ivan Sobotinčić. najbolji igrač Dino Turčić i strijelac Luka Mijić


 



Pljesak su zaslužili i vrijedni članovi Društva za športsku rekreaciju Čižići, koji su se pokazali kao dobri domaćini na svojem novom sportskom kompleksu.