Utješna bronca

Članice Škole boćanja nisu uspjele otići do kraja u Kupu europskih prvakinja: “Morat ćemo pričekati da nova generacije odraste”

Valentina Prokić

Ne mogu reći ništa drugo osim da je rezultat realan - rekao je trener Dean Klarić



RIJEKA  Članice Čavle – Škole boćanja osvojile su brončano odličje na završnici Kupa europskih prvakinja, igranom u talijanskom Pont St. Martinu. Čavjanke su u polufinalnom dvoboju poražene od francuske ekipe Bièvre Isère 16:2.


– Jednostavno nije ništa krenulo na naš mlin. Protivnice su odigrale odlično, a mi smo bili na pola one igre koju smo prikazali protiv Novog Beograda u borbi za prvo mjesto u grupi. Ne mogu reći ništa drugo osim da je rezultat realan. Nismo nezadovoljni broncom, naprotiv, ali uvijek ostaje žal kad odigramo lošije od svojih mogućnosti i izgubimo bez prave, velike borbe. Spoj mladosti i iskustva, što čini našu ekipu, ispunio je primarni cilj, a to je plasman u polufinale. Za novi iskorak morat ćemo malo pričekati da nova generacija još malo odraste, iako su se već sada sa 14, 15 godina prilično dobro nosile s izazovima ovakvog ranga natjecanja – rekao je trener Čavle – Škole boćanja Dean Klarić.


Čavjanke i sve ostale hrvatske ženske ekipe 16. listopada očekuje početak prvenstva Hrvatske.