Alen Šušnić

Trener Orijenta realno sagledao remi u Bijelom Brdu: “Nismo zaslužili više od boda”

Ivan Volarić

Alen Šušnić/Foto M. ĐEKIĆ

Alen Šušnić/Foto M. ĐEKIĆ

Crveni su jednostavno odigrali preskromnu utakmicu u napadačkom dijelu da bi mogli žaliti za preostala dva boda



RIJEKA Drugi uzastopni remi Orijenta izazvao je u redovima Krimejčana prilično trezvene komentare. Crveni su jednostavno odigrali preskromnu utakmicu u napadačkom dijelu da bi mogli žaliti za preostala dva boda. S druge strane, raduje da su u Bijelom Brdu nastavili trend dobrih obrambenih izdanja. Još jednom se pokazalo da Orijent teško prima pogotke, s time da je ovoga puta svoj veliki doprinos dao vratar Dino Curać.


– Možemo biti zadovoljni bodom s obzirom na to da nismo bili na razini kao kolo ranije protiv Rudeša. Bili smo jako nestrpljivi i brzopleti. Kao da smo mislili da ćemo riješiti utakmicu u drugoj minuti. Dosta smo preskakali igru, htjeli smo prvim dodirom sve riješiti. Kao da su svi htjeli dati zadnji pas za gol. Nekoliko puta kada smo spustili loptu na teren vidjelo se da se može igrati i nadigravati. Nažalost, nismo u kontinutetu bili na toj razini i onda moramo biti zadovoljni bodom – govorio je nakon utakmice Alen Šušnić, trener Orijenta, koji je imao dosta problema s ozljedama.


– Tijekom utakmice smo ostali bez Bagadura, a istekom utakmice i bez Panića. Muminovića nije bilo zbog kartona, a još neki igrači su zbog ozljeda ostali u Rijeci. Međutim, treba reći da u Bijelom Brdu nismo bili pravi, nismo bili konkretni u napadu. Kada je već tako, onda je dobro da nismo primili gol i da smo barem osvojili bod i ostvarili drugi uzastopni remi. Protiv Rudeša ne mogu žaliti za pobjedom. Rudeš je dobra ekipa, ipak je to donedavni prvoligaš. Deset od 20 njegovih igrača u zapisniku utakmice protiv nas igrali su SuperSport HNL. Na kraju krajeva, u toj smo utakmici izgledali jako dobro i organizirano. Da smo bili upola takvi u Bijelom Brdu, vjerujem da bismo pobijedili. Zbog toga mi je žao ove utakmice i preostala dva boda koja nismo uspjeli osvojiti, ali nismo to ni zaslužili – dodao je Šušnić, čija momčad iduće subote ugošćuje Jarun.




– Moramo biti puno konkretniji. Preko noći smo ostali bez dosta igrača, ali moramo ići dalje. Raditi i trenirati, da probamo ispraviti loše stvari, a one dobre sačuvati – zaključio je trener Orijenta.



Tablice omogućuje Sofascore