Predrag Stilinović

Trener Grobničana najavio žestoke pripreme: “Iduće sezone čeka nas teška borba”

Ivan Volarić

Predrag Stilinović/V. KARUZA

Predrag Stilinović/V. KARUZA

Imamo dosta odlazaka, nadam se da će se nešto popraviti jer u suprotnom čeka nas teška borba - rekao je Stilinović



RIJEKA   Nogometaši Grobničana krenuli su u pripreme za novu drugoligašku sezonu. Igrače je dočekao obnovljeni travnjak, radi se i na uređenju svlačionica… To će sigurno biti puno jednostavnija zadaća od one koja čeka Predraga Stilinovića. Iskusni trener po svemu sudeći mora u »zidanje« potpuno nove momčadi.


– Prošla sezona je bila ipak manje stresna nego ona prethodna. Sada imamo dosta odlazaka, nadam se da će se nešto popraviti jer u suprotnom čeka nas teška borba. Dobro je da su mlađi igrači malo stasali, a oni koji su prošle sezone bili nositelji su godinu dana stariji i iskusniji. U svakom slučaju nećemo se predati. Krenut ćemo dosta žestoko, da se dobro spremimo. A onda ćemo vidjeti koliko će doći do izražaja koliko ćemo znati – govori Stilinović.


Grobničan je ostao jedini drugoligaš iz ovoga kraja. Ta činjenica nije olakšala situaciju oko dovođenja igrača.




– Ne možemo financijski pratiti klubove kao Krk. Bez obzira na to što su ispali, oni i dalje nude puno veće naknade, a igrači ipak gledaju gdje mogu bolje proći – nastavio je trener Grobničana koji kod slaganja sastava za iduću sezonu mora voditi računa o tome da stupa na snagu novo pravilo. Svaka momčad mora početi i završiti utakmicu s četiri mlađa igrača. To u praksi znači barem osam igrača mlađih od 21 godine u zapisniku…