EURO 2024.

Toni Kroos završava karijeru, ali vjeruje da u petak neće odigrati posljednju utakmicu

Hina

Toni Kroos/Foto REUTERS

Toni Kroos/Foto REUTERS

Ulaskom u četvrtfinale smo ostvarili minimalni cilj, glavni je osvajanje Europskog prvenstva - izjavio je njemački reprezentativac



STUTTGART  “Ulaskom u četvrtfinale smo ostvarili minimalni cilj, glavni je osvajanje Europskog prvenstva”, rekao je njemački nogometni reprezentativac Toni Kroos prije ogleda protiv Španjolske u petak od 18 sati.


Taj će se dvoboj odigrati u Stuttgartu i uz susret Francuske i Portugala može se nazvati derbi ogledom ove faze EURA. Domaćin Njemačka igrat će protiv suparnika koji je dosad, po mnogima, ostavio najbolji dojam na prvenstvu.


„Ponovit ću još jednom, ovog ljeta igram svoje posljednje utakmice na nogometnim terenima. Ali, vjerujem da se ovog petka neće dogoditi taj kraj. Kao i svi u reprezentaciji vjerujem u pobjedu protiv jake Španjolske. Kod nas je želja velika. Isključivo gledamo prema samome kraju, prema konačnom trijumfu. Mislim da smo sposobni za to bez obzira tko će nam sve biti preko puta“, naglasio je Kroos koji je za njemačku reprezentaciju u karijeri odigrao 113 utakmica te je postigao 17 pogodaka.




Njemačka je u osmini finala svladala Dansku 2-0, dok je u skupini bila bolja od Škotske 5-1 i Mađarske 2-0, dok je jedini njen ogled bez pobjede bio remi 1-1 protiv Švicarske.