Ne ide

Talijan na klupi Osijeka našao se na meti kritika: “Poraz od Rijeke smo apsolutno zaslužili”

Portal Novi list

Federico Coppitelli/Foto PIXSELL

Federico Coppitelli/Foto PIXSELL

Ovo je bila prva utakmica u kojoj smo se stvarno mučili - rekao je Coppitelli



OSIJEK Navijači Osijeka istekom utakmice s Rijekom pozvali su Upravu kluba na odlazak (Uprava odlazi!), a onda su i postrojili igrače ispod svoje tribine. Trener Federico Coppitelli ovako je vidio još jedno slabo izdanje svoje momčadi.


– Bila je to teška utakmica. Ponovno smo kažnjeni zbog prve greške. Mučili smo se nakon primljenog gola protiv vrlo iskusne ekipe. Trudili smo se, ali jednostavno nije išlo. Rijeka je zasluženo pobijedila.


Vratar Nikola Čavlina mogao je bolje reagirati kod prvoga kola.




– Bilo je teško nastaviti nakon greške. Normalno je da mlada momčad i mladi igrači rade greške. Ovo je nova lekcija za nas. Nakon dosta poraza koje nismo zaslužili, ovaj danas smo apsolutno zaslužili. Nismo bili dobri kao u utakmici protiv Dinama. Rekao bih da u većini utakmica nismo zaslužili loš rezultat. Imamo i težak raspored, Rijeka, Hajduk i Dinamo u prvih pet kola. Rekao bih da je jednostavno sve krenulo po zlu. Ovo je bila prva utakmica u kojoj smo se stvarno mučili. Znam da ako nastavimo ovako raditi, da će i rezultati doći. Iz Europe smo ispali bez da smo izgubili, dva puta smo primili gol u posljednjim trenutcima i tako smo ispali. Trebamo još nekoliko pojačanja i to će sjesti na svoje – poručio je Coppitelli.