Liga prvaka

Sergej Jakirović najavio da će Modri napasti u Bakuu, stiglo ga je i jedno neugodno pitanje

Portal Novi list

Sergej Jakirović i Samy Mmaee/Foto REUTERS

Sergej Jakirović i Samy Mmaee/Foto REUTERS

Azerbajdžanski novinari zamolili su trenera Dinama za komentar odlaska svojega "zemljaka", napadača Mahira Emrelija iz Maksimira



BAKU Trener Sergej Jakirović i branič Samy Mmaee izašli su ispred novinara na posljednjoj presici uoči uzvratnog ogleda play off-a Lige prvaka protiv Qarabaga.


– Očekujem zahtjevnu utakmicu bez obzira na 3:0 pobjedu u prvoj. Qarabag se pokazao kao ozbiljna i organizirana momčad, svjesni smo da smo imali sreće u nekim situacijama, ali isto tako smo svjesni da ih možemo ugroziti. Moramo biti još koncentriraniji u fazi obrane i pokušati postići pogodak. Ekipa je spremna, nadam se da ćemo sutra ostvariti svoj cilj, a to je ulazak u Ligu prvaka – rekao je Jakirović u uvodu pa nastavio.


– Napravit ćemo sve da riješimo utakmicu u 90 minuta. Došli smo ostvariti rezultat koji nas odvodi u Ligu prvaka, nismo se došli samo braniti, nego i pokušati napasti Qarabag. Svaka utakmica je novi početak, mi smo vidjeli prošle sezone da Qarabag može držati Bayer “na konopcima”. Ovo je nova utakmica, novo dokazivanje i pokušaj što boljeg rezultata.




Mmaee je već igrao na stadionu u Bakuu, i to u dresu Ferencvarosa.


– Sjećam se da je bilo teško i da je atmosfera bila odlična. Očekujemo da će biti tako, ako ne i još bolje sutra.


Azerbajdžanski novinari zamolili su trenera Dinama za komentar odlaska svojega “zemljaka”, napadača Mahira Emrelija iz Maksimira.


– Godinu dana sam u Dinamu, Mahir je imao dosta prilika da pokaže sav svoj potencijal koji je neosporan. Imao je jedan veliki peh na početku zimskih priprema s ozljedom, koja ga je totalno izbacila. Kasnije je dobio još jedan udarac na reprezentativnoj utakmici i klub je odlučio, s obzirom na uvjete ugovora koje ima, a pritom nije u prvom planu, da je bolje da ga transferiramo. Na sreću nas i Mahira, otišao je u Nuremberg – rekao je Jakirović.