Prijelazni rok

Osijek se nakon Kristijana Lovrića rastao od još jednog iskusnog prvotimaca

Hina

Slavko Bralić/Foto PIXSELL

Slavko Bralić/Foto PIXSELL

Stoper sa 100 utakmica u osječkom dresu odlazi u Celje



OSIJEK  Nogometni prvoligaš Osijek objavio je na svojim službenim internetskim stranicama kako klub napušta iskusni, 31-godišnji stoper Slavko Bralić.


Na kraju prošle sezone istekao je valjani ugovor Osijeka i rođenog Splićanina, a dvije se strane nisu dogovorile oko nastavka suradnje. Bralić tako nakon točno 100 odigranih utakmica u svim natjecanjima napušta Osijek, a po najavama je blizu da karijeru nastavi u slovenskom prvaku Celju, sastavu kojeg vodi hrvatski strateg Damir Krznar.


Bralić je karijeru počeo u Solinu, a u prvom navratu je član Osijeka bio od 2013. do 2015. godine. Potom je igrao za Široki Brijeg, Neftči, grčku Larissu i novosadsku Vojvodinu, dok se u Osijek vratio 2021. godine. Tijekom 2023. obavio je i kratku posudbu u Gorici. Najave govore kako bi Osijek trebao napustiti i Kristijan Lovrić, koji je prošle sezone izgubio status člana udarne momčadi.




Prošle sezone je Osijek zauzeo četvrto mjesto na ljestvici HNL-a čime je osigurao igranje u kvalifikacijama Konferencijske lige tijekom ljeta.