Prva NL

Opatijce čeka gostovanje u Bijelom Brdu: “Oni su jako kvalitetna ekipa, ali…”

Ivan Volarić

Duje Ušalj/D. KOVAČEVIĆ

Duje Ušalj/D. KOVAČEVIĆ

Čeka nas jako teško gostovanje - govori Duje Ušalj, branič Opatijaca



RIJEKA Nogometaši Opatije na krilima pobjede nad Rudešom danas (17 sati) gostuju u Bijelom Brdu kod pretposljednjeg BSK-a.


– Puno nam je značila pobjeda protiv Rudeša, jako bitno je kako se uđe u prvenstvo. Idemo sada rasterećenije u Bijelo Brdo. Oni su jako kvalitetna ekipa iako su pri dnu ljestvice. Trenutna pozicija na ljestvici sigurno nije realan odraz njihove kvalitete. Čeka nas jako teško gostovanje – govori Duje Ušalj, branič Opatijaca, koji uopće nisu loše izgledali na prva dva gostovanja ove sezone s kojih su donijeli bod.


– Protiv Dubrave u prvom kolu smo čak bili bolji od našeg domaćina. Međutim, u ovoj ligi se mora iskoristiti svaka prilika ili te u suprotnom stigne kazna. Protiv Croatije u Solinu nije bilo puno prilika. No, protiv Dubrave smo zaslužili barem bod po prikazanom – dodao je 21-godišnji branič koji se po dolasku iz Grobničana polako ustalio na lijevoj strani opatijske obrane.




– Trebalo mi je neko vrijeme da osjetim Prvu NL, ipak je to rang više. Mislim da sam odigrao sasvim solidnu utakmicu protiv Rudeša kao ustalom i svi moji suigrači – rekao je Ušalj.



Tablice omogućuje Sofascore