Nakon što su obje momčadi propustile nekoliko dobrih prilika prvi pogodak postignut je u 34. minuti. Strijelac je bio Christian Pulišić i to izravno iz kornera. Samo šest minuta kasnije gosti su primili novi udarac. Ostali su s igračem manje nakon grubog prekršaja Nigerijca Onyedike.


Unatoč desetorici na terenu belgijski klub je početkom drugog poluvremena izjednačio. Nakon lijepe akcije precizno je suparničku mrežu naciljao Sabbe u 51. minuti za 1-1. Međutim, nije se dugo čekalo na odgovor Milana, a ključni čovjek u tim trenucima bio je Nizozemac Tijani Reijnders koji je postigao dva pogotka. Zabijao je u 61. i 71. minuti za 3-1.




U završnici je Francesco Camarda postigao pogodak za 4-1, ali je nakon provjere gol poništen zbog zaleđa. Camarda, dječak od 16 godina i 226 dana, time nije postao najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka. Lamine Yamal je ostao rekorder po tom pitanju.


Drugu pobjedu u Ligi prvaka ostvario je Monaco koji je na svom stadionu nadigrao Crvenu zvezdu s 5-1. Za beogradsku momčad to je bio treći poraz u trećem nastupu.


Monaco je poveo u 20. minuti, strijelac je bio Minamino nakon odlične asistencije Singa kojom je izbačena cijela suparnička obrana iz igre. Gosti iz Beograda su izjednačili u 27. minuti kada je s bijele točke pogodio Ndiaye.


Malo je to značilo Crvenoj zvezdi jer je pravi nalet Monaca tek uslijedio. U nadoknadi prvog dijela Embolo je pogodio za 2-1, a potom su strijelci bili Singo u 54. i opet Minamino u 70. minuti za 4-1. Sve je zaključio Akliouche golom u 96. minuti za konačnih 5-1.


Ostale utakmice trećeg kola Lige prvaka ovog utorka igraju se od 21 sati.