Poruke sa Šubićevca

Mario Carević uoči Rujevice: “Maksimalno respektiram Rijeku, ali vjerujem u svoju momčad”

Denis Frančišković

Mario Carević/Foto PIXSELL

Mario Carević/Foto PIXSELL

Iznimno smo motivirani za ovaj susret - kaže Toni Kolega



ŠIBENIK Nogometaši Šibenika, uz Varaždin s kojim su remizirali doma u ogledu bez golova u posljednjem susretu, najugodnije su iznenađenje starta sezone, momčad sa Šubićevca osvojila je deset bodova u šest utakmica, uz gol-razliku 6:6. Šibenčani su spoj mladosti i iskustva uz dobru dirigensku palicu Marija Carevića, bivšeg igrača Hajduka.


Zanimljivo, Narančasto-crni su više bodova osvojili u gostima, njih šest. Posljednjih dana, uz dobre igre Šibenčana, glavna vijest bio je odlazak mladog 16-godišnjeg talentiranog veznjaka Dominika Kartela u redove milanskog Intera. Sin je to poznatijeg Marka, dugogodišnjeg istaknutog prvotimca momčadi sa Šubićevca.


– Rijeka nije slučajno vodeća momčad prvenstva, maksimalno ih respektiramo, igraju brz i moderan nogomet – kaže Carević. – No, duboko vjerujem u svoju momčad, nadam se da ćemo uspjeti u našim planovima i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat.




Toni Kolega, 25-godišnji napadač s optimizmom dočekuje sudar na Rujevici.


– Respekt Rijeci, vjerujem da ćemo kreirati i realizirati svoje šanse. Iznimno smo motivirani za ovaj susret – kaže Kolega.