Živo na Kantridi

FOTO Nogometaši Opatije počeli pripreme, otišlo sedam, stigla četiri nova igrača

Ivan Volarić

Opatijci na prvom treningu/S. DRECHSLER

Opatijci na prvom treningu/S. DRECHSLER

Pored Duje Ušalja (Grobničan), Tomislava Glavana (Jadran) i Ivana Horvata (Kustošija) stigao je i Daniel Vidušin, nekadašnja nada Novalje koja je prošle sezone bila u Varaždinu



RIJEKA U trenucima dok su prvi kupači zauzimali što bolje pozicije na obližnjoj plaži, a djelatnici na stadionu Kantrida veselo dočekivali šleper s novom umjetnom travom koja će u idućim tjednima osvanuti na pomoćnom igralištu povratnici u prvoligaške vode, nogometaši Opatije, istrčali su na glavni travnjak podno kultnih stijena.


Duje Ušalj, Paolo Grbac, Daniel Vidušin, Tomislav Glavan i Ivan Horvat/S. DRECHSLER


Prozivku je u izostanku “šefa” Zorana Bogolina (ima obveze na trenerskoj Akademiji HNS-a), obavio njegov pomoćnik Tomislav Čizmarević uz pomoć trener vratara Damira Kneza i klupske legende Branka Močiboba i sveprisutnog tim menadžera Filipa Karadžića.





Brojno stanje je – očekivano. U odnosu na prošlu sezonu nema sedmorice igrača (Jabita, Junuzović, Jukičić, Iskrić, Marshall, Kordić-Gružić i Lagumdžija) stigle su četiri prinove. Pored Duje Ušalja (Grobničan), Tomislava Glavana (Jadran) i Ivana Horvata (Kustošija) stigao je i Daniel Vidušin, nekadašnja nada Novalje koja je prošle sezone bila u Varaždinu. Pripreme na Kantridi počeo je i povratnik iz Krka – Luka Matić.



Opravdano su  izostali Pozderac, Pezelj (trenerski kamp u Španjolskoj),  Ajayi, Pejanović, Kožić i Val Bogolin (rekovalescent), a brojno stanje na prvom treningu “popravila” je i poveća skupina darovitih klupskih juniora.


Prvi trening odradili su pored skupine juniora: Prskalo, Graf, Arapović, B. Bogolin, Macolić, Grbac, Grujević, Žabec, Kašiković, Malinić, Marić, Ušalj, Glavan, Furijan, Horvat, Čulina, Matić i Vidušin.


Foto galerija: Početak priprema nogometaša Opatije Foto: Sergej Drechsler