Ništa od smjene

Erik ten Hag ostaje trener Manchester United, Nizozemac je dobio novi ugovor

Hina

Erik ten Hag/Foto REUTERS

Erik ten Hag/Foto REUTERS

Prema navodima brojnih engleskih medija Ten Haga je od odlaska iz Manchester Uniteda spasio osvojeni FA kup u kojem je njegova momčad, u finalu, pobijedila Manchester City 2-1



MANCHESTER  Vodstvo nogometnog kluba Manchester United odlučilo je nastaviti vjerovati 54-godišnjem nizozemskom strategu Eriku ten Hagu koji ostaje trener prve momčadi s Old Trafforda.


Ten Hag je potpisao novi ugovor s kojim se za Manchester United vezao do kraja sezone 2025./26. Po navodima brojnih engleskih medija Ten Haga je od odlaska iz Manchester Uniteda spasio osvojeni FA kup u kojem je njegova momčad, u finalu, pobijedila Manchester City 2-1.


Za Ten Haga je to bio drugi trofej kojeg je osvojio u klubu nakon dolaska 2022. godine iz Ajaxa. Sezonu prije je osvojio Liga kupa, ali u Premier ligi ugledna momčad i dalje niže slabe rezultate. Prošlu sezonu je okončala na osmom mjestu ljestvice Premier lige, a ujedno nije prošla grupnu fazu Lige prvaka.




„U posljednje dvije sezone smo napravili određeni napredak, o čemu govore i dva osvojena trofeja. Međutim, ispred nas je još jako puno rada kako bi došli na razinu koja jedino zadovoljava klub poput Manchester Uniteda“, naveo je trener Erik ten Hag.