Druga NL

Duje Ušalj s dva pogotka trasirao je put do prve ovosezonske prvenstvene pobjede Grobničana: “Sada je bitno nastaviti pozitivan niz”

Ivan Volarić

Duje Ušalj/Foto M. GRACIN

Duje Ušalj/Foto M. GRACIN

Bitno je da smo se izvukli sa začelja ljestvice i sada možemo mirno nastaviti dalje - rekao je mladi branič Grobničana



MAVRINCI Nogometaši Grobničana su tri kola vozili u »leru«. Osvojili su tek dva od priželjkivanih devet bodova. No, onda su na Mavrince stigle Hrvace, a igrači Predraga Stilinovića ubacili u »petu brzinu« i s četiri pogotka okrunili prvu ovosezonsku pobjedu. Ljevonogi branič Duje Ušalj ponajbolji je igrač Grobničana ove sezone, svoje dobre igre ukrasio je s dva pogotka Dalmatincima.


– Osvojili smo bitna tri boda, kako za mene, tako i za ekipu. Bitno je da smo se izvukli sa začelja ljestvice i sada možemo mirno nastaviti dalje. Okrećemo se gostovanju u Karlovcu i nadam se da ćemo se za tu utakmicu dobro pripremiti kao i za Hrvace – govorio je nakon utakmice 20-godišnjak ponikao u omladinskom pogonu Rijeke, kojemu je ovo već druga sezona u dresu Grobničana.


Zanimljivo, Ušalju je poništen, ispostavilo se regularan gol protiv Jadrana Luka Ploče. Da nije, sada bi s tri pogotka »puhao za vrat« vodećem klupskom strijelcu Draženu Pilčiću.




– Možda je taj poništen gol dao dodatni motiv i učvrstio me u uvjerenju da mogu više napraviti pred suparničkim golom. Otišao sam na skok, zabio, nakon toga je do mene došao odbijanac. Stisnuo sam loptu i ponovo zabio. Na moju i sreću mojih suigrača i navijača. Osvojili smo tri bitna boda. Sada je bitno nastaviti pozitivan niz – rekao je Ušalj.