Razlaz s HNS-om

Dragan Skočić reagirao nakon odlaska s kormila U-21 reprezentacije: “Ponekad priče u medijima…”

Portal Novi list

Dragan Skočić/Foto PIXSELL

Dragan Skočić/Foto PIXSELL

Hrvatska u kvalifikacijama za EP ima jedan poraz, isto kao i prvoplasirani Portugal i jednu utakmicu manje od Portugala - napomenuo je riječki stručnjak



RIJEKA Dragan Skočić oglasio se na svojem FB profilu nakon što je obznanjeno da je sporazumno raskinuo ugovor s HNS-om i napustio poziciju izbornika U-21 reprezentacije Hrvatske. Skočić je poželio sreću Oliću, a onda skrenuo pozornost na kvalifikacijsku poziciju u kojoj je ostavio našu mladu reprezentaciju. Sve to garnirao je i fotografijom skupine.


“Hrvatska u kvalifikacijama za EP ima jedan poraz, isto kao i prvoplasirani Portugal i jednu utakmicu manje od Portugala. Ima jedan bod manje od Grčke i dvije utakmice manje od Grka. Sljedeće četiri utakmice su kući, nakon što smo sve utakmice u grupi odigrali u gostima. Dakle i Portugal i Grčka dolaze kod nas, kao i Farski otoci i Andora. Pozicija za nastavak kvalifikacija je dobra.  Ponekad priče u medijima su bitnije od činjenica, iako nastaju na temelju nekih činjenica. Ali kad nastanu priče, počinju se ignorirati činjenice koje ne govore u korist priče”, napisao je između ostaloga Skočić.