Ljuti na suce

Cibalija u priopćenju tvrdi da je oštećena na Kantridi: “U uvodnih 11 kola oštećeni smo u 5 utakmica”

Portal Novi list

Luka Kožić i Martin Vrdoljak tijekom ogleda na Kantridi/Foto M. GRACIN

Luka Kožić i Martin Vrdoljak tijekom ogleda na Kantridi/Foto M. GRACIN

Vinkovčani smatraju da je Marin Grujević u drugoj minuti sudačke nadoknade igrao rukom i shodno tome da je inače dobar sudac Jakov Titlić trebao suditi kazneni udarac



RIJEKA Izuzme li se verbalni sukob jednog člana Ultrasa s domaćim zaštitarom susret Opatije i Cibalije završio je bez povišenih tenzija i s realnom podjelom bodova. No, vodstvo Cibalije je reagiralo priopćenjem nakon utakmice tvrdeći da je oštećeno za kazneni udarac u završnici utakmice.


Vinkovčani smatraju da je Marin Grujević u drugoj minuti sudačke nadoknade igrao rukom i shodno tome da je inače dobar sudac Jakov Titlić trebao suditi kazneni udarac. Zanimljivo, odmah nakon utakmice stigla je informacija iz reportažnih kola ekipe koje je realizirala TV prijenos da je Titlić kod rezultata 0:0 mogao komotno svirati penal za domaće nakon što je u gostujući kazneni prostor zalegao Horvat. S tribina se činilo da je sudac u obje situacije dobro procjenio, doduše možda pogled “kroz kameru” u obje situacije donosi neku drugu perspektivu i zaključke. Vodstvo Opatije se barem za sada ne namjerava oglašavati priopćenjem.


Evo što kažu iz Cibalije u priopćenju:




“Kroz svoju povijest i bogatu tradiciju naš Klub je svašta prolazio. Puno nepravde smo se godinama nagledali i svašta na svojoj koži osjetili; od finala kupa 1999. godine do kojekavih smiješnih kaznenih udaraca koji su dosuđeni protiv nas, kao što je npr. bio dosuđen na Soudaniju, da su se o tome snimale parodije, ali ovo što prolazimo ove godine u Super Sport Prvoj NL stvarno je prevršilo svaku mjeru. U uvodnih 11 kola oštećeni smo u 5 utakmica gdje su nam gospoda suci svojim greškama uzeli sedam zasluženih bodova. Naš Klub, koji je davao puno dobrih igrača, u kojem su radila ili igrala četiri izbornika reprezentacije Hrvatske (gospodin Otto Barić, Dražan Jerković, Igor Štimac i Zlatko Dalić) zaslužuje puno više poštovanja i respekta. Sav trud koji stručni stožer, igrači i Uprava ulože netko si da za pravo da svojim greškama sve to uništi i obezvrijedi.


VIŠE NEĆEMO ŠUTJETI JER JEDNOM ILI DVAPUT MOŽE BITI SLUČAJNO, ALI AKO SE TO KONSTANTNO DOGAĐA ONDA JE STVARNO PREVRŠILO SVAKU MJERU.


Borit ćemo se svim sredstvima da zaštitimo naš klub.”, stoji u priopćenju HNK Cibalije.