Vincent Kompany

Belgijski stručnjak na klupi Bayerna: ‘Uživam, moram biti iskren, ali u rujnu se ne osvajaju trofeji’

Hina

Reuters

Reuters

Nakon briljantnog otvaranja Lige prvaka, navijači Bayerna su počeli maštati o finalu



Uživam, moram biti iskren, ali u rujnu se ne osvajaju trofeji, kazao je Bayernov trener Vincent Kompany nakon 9-2 slavlja protiv Dinama na startu Lige prvaka.


“Prerano je ocjenjivati ​​naš napredak. Idemo utakmicu po utakmicu. Uživam, moram biti iskren, ali u rujnu se ne osvajaju trofeji. Imamo još puno toga za napraviti i nadam se nastavit ćemo se poboljšavati, ali to je moj posao kao glavnog trenera da nastavim gurati momčad,” kazao je 38-godišnji belgijski stručnjak nakon susreta.


Modre” je “potopio sa četiri gola Harry Kane (20-11m, 57, 73-11m, 78-11m), dva je zabio Michael Olise (38, 61), a među strijelce su se upisali i Raphael Guerreiro (33), Leroy Sane (85), te Leon Goretzka (90+2). Za Dinamo su zabili Bruno Petković (49) i Takuya Ogiwara (50).




“Bilo je to uspješnih 90 minuta. Momčad je uživala u igri, navijači su uživali u igri. Imali smo vrlo posebnu noć Lige prvaka kod kuće. Sretan sam zbog momaka, želimo nastaviti s ovom energijom,” dodao je.


Nakon briljantnog otvaranja Lige prvaka, navijači Bayerna su počeli maštati o finalu koje će se ove sezone održati upravo u Munchenu.


“Finale u Münchenu sljedeće godine je san za navijače, san koji treba živjeti. Moj prioritet je usredotočiti se na svaku utakmicu, jednu po jednu, obnoviti energiju i želju za pobjedom,” poručio je novi trener Bayerna.