Sami protiv svih 2022.

Armada za svoj 35. rođendan organizira malonogometni turnir s bogatim nagradnim fondom

Edi Prodan

Maksimalni broj ekipa koje možemo primiti je 30, koje će biti raspoređene u 10 skupina po 3 ekipe od kojih će u 1/8 finala proći pobjednici skupina kao i šest najboljih drugoplasiranih ekipa., istaknuo je Mateo Dejak, tajnik KN Armada



RIJEKA U ponedjeljak 9. svibnja Armada obilježava svoj 35 rođendan. U nizu prigodnih manifestacija, kao jedna od najvažnijih ističe se njihov prvi  futsal turnir prigodnog naziva “Sami protiv svih 2022.”. Turnir počinje 6. i traje do 12. lipnja, a pokrovitelj događanja je FavBet.


– Ukupni fond nagrada je 37.500 kuna, ali tu su i brojne bogate i vrijedne individualne nagrade. Kotizacija iznosi tisuću kuna, a da bi se moglo sudjelovati na turniru potrebno ju je uplatiti na račun HMNK Rijeka HR8924020061101032622 najkasnije do petka 27. svibnja u podne, sat vremena nakon što ističe rok za prijave ekipa u Dvorani mladosti. Maksimalni broj ekipa koje možemo primiti je 30, koje će biti raspoređene u 10 skupina po 3 ekipe od kojih će u 1/8 finala proći pobjednici skupina kao i šest najboljih drugoplasiranih ekipa., istaknuo je Mateo Dejak, tajnik KN Armada.


Istog dana, u petak 27. svibnja u 18 sati bit će live prijenos izvlačenja skupina na FB stranici Armade. Ono što je još jedna zanimljivist, “live” izvlačenja bit će to istog dana nakon što će se u dopodnevnim satima vratiti brod s navijačima koji će otputovati na finalnu utakmicu Kupa Hrvatske u Split.