Stjepan Radeljić

VIDEO Strijelac prvog gola za Rijeku u Osijeku: “Pogodak te digne, da ti poticaj za dalje”

Portal Novi list

Foto HNK RIJEKA

Foto HNK RIJEKA

Šteta što nismo još koji put zabili - rekao je branič Rijeke



RIJEKA Stjepan Radeljić u pravom je trenutku postigao prvenstveni prvijenac za Rijeku. Kada se utakmica u Osijeku počela lomiti Radeljić se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme nakon kornera Pašalića, iskoristio je slabu reakciju domaćeg vratara i postigao pogodak koji je Bijelima uvelike olakšao daljnji tijek utakmice.


– Vrlo bitna pobjeda za nas pred odlučujuću utakmicu za plasman u Konferencijsku ligu protiv Olimpije. Bilo je važno izaći s pravom energijom od prve minute, biti zajedno… Drago mi je što smo zaustavili taj niz bez prvenstvene pobjede od 2018. godine, nadam se da ćemo i s budućih gostovanja u Osijeku nositi put Rijeke tri boda, rekao je pouzdani branič.


Radeljićev pogodak uvelike je usmjerio utakmicu budući da je Riječanima dao mogućnost da budu strpljivi u čekanju prilike za završni udarac.




– Pogodak te digne, da ti poticaj za dalje. Mi smo u utakmicu ušli odlično, od prve minute se dobro postavili, kroz pas igru prilično lako dolazili u zadnju trećinu. Šteta što nismo još koji put zabili. Dogovor je bio da nastavimo na isti način, ali malo smo patili prema nazad. Na kraju smo izdržali, postigli drugi pogodak i sretni se vraćamo u Rijeku.


Rijeci u četvrtak od 19 sati slijedi sraz protiv Olimpije u Ljubljani što je u ovom trenutku najznačajnija utakmica sezone.


– Očekuje nas dosta teška utakmica, ali moramo se dobro odmoriti. Bit će vremena za analizu prve utakmice, popraviti što nije bilo dobro. Ja ne sumnjam u ove momke i u ove trenere. U Ljubljani će nam i naši navijači biti velika podrška i nadam se da ćemo uz njihovu pomoći proslaviti plasman u grupnu fazu Konferencijske lige – zaključio je Stjepan Radeljić.