Bednja na Rujevici

VIDEO Radomir Đalović je najavio kup susret protiv petoligaša, neće biti većih promjena u momčadi

Portal Novi list

Radomir Đalović/Foto V. KARUZA

Radomir Đalović/Foto V. KARUZA

Ovo je kup natjecanje u kojem nema popravnog, a svi znamo da su iznenađenja moguća - upozorava trener Rijeke



RIJEKA Nogometaši Rijeke u utorak, 22. listopada, od 19:30 sati na stadionu HNK Rijeka dočekuju NK Bednja iz Beletinca u osmini finala SuperSport Hrvatskog kupa. Rijeka i Bednja već su igrali kup utakmicu, i to prije devet godina, kada su Bijeli u Beletincu slavili s 10:0. Danas je Bednja član Elitne ŽNL Varaždinske, što odgovara petom rangu natjecanja.


Rijeka dočekuje Bednju nakon tri uzastopna remija, ali s jasnim ciljem plasmana u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog kupa. Priprema za sraz s Bednjom počela je analizom utakmice protiv Lokomotive.


– Nakon što smo dvaput pogledali utakmicu i analizirali je, žaljenje za pobjedom je još veće. Imali smo dobra razdoblja igre, kreirali smo dosta prilika, imali dvadeset i šest udaraca prema golu… Ostaje žal zbog tri boda. Moramo nastaviti u ovakvom ritmu, a tada će sigurno doći pobjede. Hvala navijačima, Armadi, što su po onakvom vremenu došli i bodrili nas cijelu utakmicu. Žao mi je zbog igrača i zbog njih što nismo ostvarili pobjedu, rekao je Radomir Đalović, koji je istaknuo i da će igrači koji zbog ozljeda nisu konkurirali za utakmicu protiv Lokomotive i dalje biti izvan kadra.




Kada je riječ o Bednji, ništa nije prepušteno slučaju.


– Gledali smo Bednju, pratio sam ih i uživo. Agresivna su momčad, u svom prvenstvu pobjeđuju, vodeća su momčad lige. Očekujem od svojih igrača da budu pravi i da od prve minute idemo po prolaz. Ovo je kup natjecanje u kojem nema popravnog, a svi znamo da su iznenađenja moguća. Od prve minute ćemo krenuti agresivno i tražiti prolaz. Rotacije? Sigurno će biti nekih promjena, ali ne velikih, zaključio je Đalović.