Uspješan test

VIDEO Pogledajte sedmicu nogometaša Rijeke protiv Primorja, Đalović pohvalio mlade igrače

Portal Novi list

Toni Fruk/V. KARUZA

Toni Fruk/V. KARUZA

To je naša mladost i nadam se da će neki od njih dobiti priliku i u prvenstvu, da pokažu kako su zasluženo ovdje jer kvalitetu posjeduju, istaknuo je Đalović



RIJEKA Nogometaši Rijeke pobijedili su novog slovenskog prvoligaša Primorje iz Ajdovščine rezultatom 7:1. Strijelci za Rijeku bili su Ivanović, Hodža, Fruk, Galešić, Butić, Djouahra i Bilajac, a pomoćni trener Radomir Đalović imao je razloga za zadovoljstvo.


– Budući da je ovo bila posljednja provjera pred odlazak u Austriju igrači su bili dobri, odigrali su odličnu utakmicu, sedam različitih igrača postiglo je pogotke… Primorje je ispred nas po pitanju priprema, prvenstvo im počinje za desetak dana, na početku smo imali malo problema zbog velike vrućine, ali kada smo uhvatili ritam bilo je dobro i pripreme u Austriji nastavljamo u dobrom raspoloženju, rekao je Radomir Đalović koji je posebno pohvalio mlade igrače koji su dobili drugih 60 minuta ove utakmice.


–  Mladi igrači su u drugom poluvremenu pokazali da se može računati na njih. Butić i Bilajac su postigli golove, a odlično su odigrali Babić i Jakac. To je naša mladost i nadam se da će neki od njih dobiti priliku i u prvenstvu, da pokažu kako su zasluženo ovdje jer kvalitetu posjeduju, istaknuo je Đalović.




Šimun Butić postigao je pogodak za 5:0, ali kroz cijelo poluvrijeme bio je napast za obranu Primorja.


– Jako sam sretan što sam postigao pogodak. Bili smo bolja i kvalitetnija momčad, postigli sedam golova i možemo biti zadovoljni. Pogodak? Mi ljevaci volimo tu stranu, izbacio sam se i pogodio u dalji kut. Nadam se da ću imati priliku što više puta se predstaviti našim navijačima i biti u krugu prve momčadi – rekao je Butić.