Dobro raspoloženje

VIDEO Niko Janković otkrio kako je zabio golčinu Gorici: “Lopta mi je malo prešla preko noge…”

Portal Novi list

Niko Janković/Foto PIXSELL

Niko Janković/Foto PIXSELL

Šalu na stranu, bila je to Božja volja, drago mi je zbog toga, zbog suigrača, zbog pobjede i dobre atmosfere u momčadi - rekao je strijelac za Bijele

RIJEKA Niko Janković sjajnim pogotkom potpisao je pobjedu Rijeke u Velikoj Gorici. Najbolji strijelac Rijeke u prošloj sezoni nakon tri asistencije (Olimpija, Istra 1961, Dinamo) dodao je prvijenac. Kako lijep i kako važan za usmjeriti prema Rijeci puni bodovni plijen sa zahtjevnog gostovanja.


– Malo mi je lopta odskočila, malo prešao preko noge i ušao u gol, ha-ha. Šalu na stranu, bila je to Božja volja, drago mi je zbog toga, zbog suigrača, zbog pobjede i dobre atmosfere u momčadi, kaže Niko Janković.


Akciju za prekrasan pogodak, koji će sigurno ići u izbor za najljepši ove sezone, pokrenuo je kapetan Ivan Smolčić odličnim uklizavanjem pred svojim kaznenim prostorom, pa nakon 11 dodavanja u kojima je bilo i promjene strane i duplog pasa, lopta je došla do Jankovića koji je odlučio pobjednika.


– Ova pobjeda nam je jako bitna i pohvalio bih cijelu momčad. Od prve minute smo se postavili dominantno, već u prvom poluvremenu imali prilike za povesti, pa se nakon pogotka malo povukli i sačuvali važna tri boda.


Jankoviću i suigračima slijede tri uzastopne domaće utakmice koje Bijeli dočekuju s prvog mjesta.


– Bilo bi lijepo nastaviti u ovom ritmu, ali ne opterećujemo se time. Gledamo svaku sljedeću utakmicu, to je Kup u srijedu idemo to pobijediti pa se okrenuti idućoj prvenstvenoj utakmici, zaključio je Niko Janković.