Reakcije s Rujevice

Trener Rijeke zadovoljan je ždrijebom EL: “Izbjegli smo Panathinaikos kojega su se mnogi pribojavali”

Portal Novi list

Željko Sopić i Bruno Bogojević/M, GRACIN

Željko Sopić i Bruno Bogojević/M, GRACIN

Ne smijemo naravno podcijeniti nikoga jer jedino ako budemo maksimalno spremni imamo se pravo nadati dobrim rezultatima u Europi - ustvrdio je Sopić



RIJEKA Nogometaši Rijeke u četvrtak će početi s pripremama za novu sezonu, a ždrijeb u Nyonu za drugo pretkolo Europske lige bio je svojevrsni uvod u novu sezonu.


Naime, bijeli će u drugom pretkolu Europske lige igrati protiv pobjednika iz ogleda Paksi (Mađarska) – Corvinul Hunedoara (Rumunjska). Prvi susret je na rasporedu 25. srpnja, a uzvratni ogled 1. kolovoza na Rujevici.


– Moramo biti zadovoljni ždrijebom – rekao je Željko Sopić, trener Rijeke, nakon što su  stigle vijesti iz Nyona.




Nakon što su izašle podskupine uoči ždrijeba navijači Rijeke zaželjeli su samo da se izbjegne – Panathinaikos.


– Objektivno gledajući izbjegli smo Panathinaikos kojega su se mnogi pribojavali, tu je bio i par Elsborg – Pafos. Ne smijemo naravno podcijeniti nikoga jer jedino ako budemo maksimalno spremni imamo se pravo nadati dobrim rezultatima u Europi, ustvrdio je trener Rijeke koji nije imao želju koga bi radije vidio u drugom pretkolu.


– Teško je nešto više reći u ovom trenutku, teško je procijeniti snagu suparnika. Naše pripreme počinju u četvrtak, naravno pogledat ćemo njihove utakmice u prvom kolu Europske lige i dobro analizirati suparnika. Nemam nikakvu želju što se tiče eventualnog suparnika, možda je najbitnije da je uzvratna utakmica na Rujevici i da pred našim navijačima imamo priliku ostvariti važan korak u Europskoj ligi, rekao je Željko Sopić.