Treba vremena

Trener Rijeke otkrio kakvo je stanje trojice igrača pristiglih u finišu prijelaznog roka

Denis Frančišković

Stipe Perica/Foto HNK Rijeka

Stipe Perica/Foto HNK Rijeka

Mislim da su Dogan, Perica i Gojak zadnjih 90 minuta odigrati prije godinu dana - rekao je Đalović



RIJEKA Rijeka se kompletirala praktički zadnjeg dana prijeznog roka kada su u kratkom razmaku došla tri nova igrača. Tijekom stanke naglasak je bio i na uigravanju.


– Više vremena, naravno, trebat će ovim igračima koji nisu dugo igrali. Mislim da su Dogan, Perica i Gojak zadnjih 90 minuta odigrati prije godinu dana. Njima će sigurno trebati vremena. Ostatak momčadi dobro djeluje i u dobrom je ritmu. Očekujem da dečki rastu iz utakmice u utakmicu i budu sve bolji. Prinove odlične rade, malo se muče, ali to je tako. Gojaku smo dali priliku protiv Gorice i bio je dobar, donio nam je stabilnost. Zadovoljan sam i s Pericom i Doganom, samo što je tu problem što ih moramo dozirati i postepeno uvoditi. Kvaliteta je tu, a zadovoljan sam njihovom voljom za radom – tvrdi trener Radomir Đalović.


Amer Gojak/Foto HNK RIJEKA

Amer Gojak/Foto HNK RIJEKA


Gojak je na neki način nadomjestio odlazak Hodže iako nisu isti tip igrača. Rijeka bi s bivšim igračem Dinama i Ferenvaroša trebala dobiti još koju notu više na planu kreacije u trokutu s Frukom i Jankovićem.




– Gojak je već protiv Gorice prezentirao neke dobre stvari koje svi znamo. Hodža nam je pak bio jako bitan igrač, protiv Dinama je odigrao možda i najbolju utakmicu. Ne samo zato što je zabio gol. Svaka mu čast, napravio je velik transfer i sve je zaslužio svojim radom. Put Ivanovića i Hodže put je za sve naše mlade igrače. Gojak ima dosta kvaliteta koje će nam dobro doći. Samo mu treba utakmica – rekao je trener Rijeke.