Produženje suradnje

Potpisan sponzorski ugovor između HNK Rijeka i Jadran hotela Rijeka

Denis Frančišković

Kristian Šustar i Nikola Ivaniš/S. DRECHSLER

Kristian Šustar i Nikola Ivaniš/S. DRECHSLER

Suradnja je započeta prošle godine, a produžili su je prigodnim  autogramima Nikola Ivaniš, član uprave kluba i Kristian Šustar, glavni izvršni direktor i član uprave Jadran hotela Rijeka

RIJEKA   Hrvatski nogometni klub Rijeka i Jadran hoteli Rijeka idu i dalje zajedno, na obostranu korist, potvrđeno je to potpisom novog sponzorskog ugovora u hotelu Bonavia. Suradnja je započeta prošle godine, a produžili su je prigodnim  autogramima Nikola Ivaniš, član uprave kluba i Kristian Šustar, glavni izvršni direktor i član uprave Jadran hotela Rijeka. Riječ je o partnerstvu koje povezuje sport i turizam, dva ključna stupa regionalnog identiteta.


– S ponosom potpisujem ovu suradnju, HNK Rijeka nije samo simbol grada, ona je više od toga. Težimo zajedničkim vrijednostima – istaknuo je Šustar dodajući: – Mi smo na početku značajnog investicijskog ciklusa i imamo velike ciljeve. Zajedno smo Rijeka, zajedno moramo raditi.


Kristian Šustar i Nikola Ivaniš/S. DRECHSLER


Nikola Ivaniš ovom je prigodom Šustaru daraovao klupski dres te prije potpisa i zdravice istaknuo.


– HNK Rijeka je prvi brand ovog grada, predstavlja dobar rad, solidnu organizaciju i sredinu u kojoj nema imperativa. Ova realacija bi trebala biti poruka i ostalima neka idu ovim primjerima – ustvrdio je Ivaniš.