Problemi s kadrom

Djouahra sigurno neće putovati u Kranjčevićevu. Upitni su i Galešić i Posavec

Denis Frančišković

Nais Djouahra/Foto V. KARUZA

Nais Djouahra/Foto V. KARUZA



Trener Radomir Đalović ima manjih problema oko kadra uoči Kranjčevićeve, no oni ne bi trebali biti nešto što bi moglo narušiti kompoziciju momčadi. Niko Galešić nije previše trenirao i on je pod upitnikom, upitan je i vratar Josip Posavec.


Galešićeve zamjene su Stjepan Radeljić i Ante Majstorović i s te strane sve je manje-više jasno, stopersku poziciju može pokrpati i Ivan Smolčić, a na put će vjerojatno i 19-godišnji branič Bruno Burčul.


Za Martina Zlomislića je rezervirana jedinica, ali pričuvni vratar je uvijek važan s obzirom na nepredviđene okolnosti, tako da bi Posavca u krajnjem slučaju trebao zamijeniti junior, 18-godišnji Domagoj Ivan Marić. Marić je bio među vraticama i protiv Kopra u prijateljskoj utakmici i ono malo posla što je imao, obavio je sasvim korektno.




Put Kranjčevićeve sigurno neće krilni napadač Nais Djouahra. Njegova ozljeda je u ovome trenutku najproblematičnija, ali ishod je kratkoročno obećavajući. Počeo je polako trenirati i za dva tjedna mogao bi biti u konkurenciji.