Trener Rijeke

Đalović najavio Varaždin: Muče nas ozljede, ali vjerujem da ćemo biti pravi i pobijediti

Denis Frančišković

Radomir Đalović / Foto Vedran Karuza

Radomir Đalović / Foto Vedran Karuza



Nogometaši Rijeke brzo su arhivirali prolaz u četvrfinale Kupa protiv Bednje, od subote su opet na ligaškom kolosijeku na kojem ih sljedećih mjesec dana čekaju poprilična iskušenja.


Nakon Varaždina na Rujevici momčad odlazi na Drosinu pa je domaćin Osijeku nakon kojeg je raspored vodi u Maksimir. Sredina druge četvrtine prvenstva mogla bi biti svojevrsna prijelomnica.


– Čeka nas zahtjevna utakmica, na drugoj strani je Varaždin kao ozbiljna momčad koja je osvojila 15 bodova. Imaju i odličnog trenera Nikolu Šafarića i u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazali su se čvrstim sastavom.




Primili su i jako malo golova – kaže trener Radomir Đalović.


– Meni je puno bitnije kako ćemo mi izgledati u subotu. Vjerujem da ćemo biti pravi pored zdravstvenih problema koje imamo nakon utakmice u Kupu.


Očekujem na budemo na pravoj razini i da uz pomoć navijača ostvarimo pobjedu.


Komnen Andrić je ušao u igru pa izašao protiv Bednje, vratar Josip Posavec je od ranije ozlijeđen kao i Nais Djouahra. No, problema je još i više.


– Andrić je dobio manji potres mozga i nije trenirao. Smolčić ima problem s mišićem, a Perica s leđima.


Posavec je i dalje van stroja, dali smo mu slobodno da bude malo s obitelji, desetak dana nije s nama i samim time nije sjajno – dodaje Đalović.