DUGI OPORAVAK

Mladi igrač Rijeke teško se ozlijedio na prijateljskoj utakmici protiv Orijenta, čeka ga operacija

Denis Frančišković

Dujmovića smo odlučili dati u Šibenik na posudbu, a Burčul će ostati s nama. Jakac će igrati za juniore, trenirati s prvom momčadi. Butić će također ostati s nama. Gro njih ćemo zadržati, a da li treniraju s nama ili s juniorima nije nikakav problem - zaključuje Sopić



RIJEKA – Lovro Kitin teško se ozlijedio na prijateljskoj utakmici protiv Orijenta, mladi 17-godišnjak s Paga, izgubljen je za duži period nakon što je prošao cijele pripreme Bijelih i ostavio solidan dojam na poziciji desnog beka.


“Došlo je do zabrinjavjuće, teške ozljede Kitina na utakmici protiv Orijenta. On će najvjerojatnije na operaciju, pukla mu je fibula, a da čak nije bilo niti kontakta. Na njega nećemo moći računati tri, četiri mjeseca” – kaže Sopić.


Većina mladih igrača ostati će na okupu, trenirat će kombinirano, neki će na posudbe…




– Dujmovića smo odlučili dati u Šibenik na posudbu, a Burčul će ostati s nama. Jakac će igrati za juniore, trenirati s prvom momčadi. Butić će također ostati s nama. Gro njih ćemo zadržati, a da li treniraju s nama ili s juniorima nije nikakav problem – zaključuje Sopić.