Liverpool opet ima bod prednost u odnosu na aktualnog prvaka Manchester City, dok je Chelsea ostao na šestom mjestu.


Liverpool je poveo u 29. minuti kada je Salah realizirao jedanaesterac. Chelsea se u igru vratio na startu drugog poluvremena. U 48. minuti je lijepo asistirao Caicedo, a Jackson je pogodio za 1-1. Međutim, Chelsea je kratko uživao u egalu, već je u 51. Liverpool vratio vodstvo. Salah je asistirao, a iz blizine je Curtis Jones pogodio za 2-1.




Bio je to pogodak koji je odlučio pobjednika, a Liverpool je time proslavio sedmu ligašku pobjedu u sezoni. Za Chelsea je ovo bio drugi poraz.


Nogometaši Manchester Cityja na dramatičan su način ostvarili pobjedu u osmom kolu, slavili su s 2-1 kod Wolverhamptona, sastava s dna ljestvice. Wolverhampton je ostao tek na jednom bodu ove sezone.


Wolverhampton je poveo vrlo rano, u sedmoj  minuti je Norvežanin Strand Larsen pogodio za 1-0 domaćeg sastava. Premda se očekivala potpuna inicijativa Manchester Cityja nakon primljenog gola gotovo jednako opasno je u nastavku utakmice prijetio Wolverhampton.


Manchester City je izjednačio u 33. minuti i to zaslugama Joška Gvardiola. Odlično je hrvatski reprezentativac opalio sa 17 metara i premda je domaći vratar vršcima prstiju dirao loptu, ona je završila u mreži za 1-1. Bio je to drugi ovosezonski prvenstveni pogodak Gvardiola.


U drugom dijelu je Manchester City bio bolji, tražio je pobjedu, ali nije na pravi način pritisnuo suparnika. Ipak, na samom kraju, u 95. minuti, Manchester City je došao do gola koji je značio tri boda. Nakon kornera najbolji je u skoku bio Stones i pogodio za veliko gostujuće slavlje od 2-1.


Mateo Kovačić i Gvardiol su bili u početnoj postavi Manchester Cityja, s tim da je Kovačić zamijenjen u 86. minuti.


Nottingham Forest i Crystal Palace u ponedjeljak će zaokružiti ovo osmo kolo Premier lige.