Nastavljaju se susreti NBA predsezone, a sinoć su bila aktivna dva hrvatska košarkaša Dario Šarić i Ivica Zubac.


Šarić je za 15 minuta u dresu Denvera protiv Minesote postigao 13 koševa uz 4-5 šut iz igre, te 4-4 s linije slobodnih bacanja. Upisao je i pet skokova, te po jednu asistenciju i ukradenu loptu.




Najefikasniji je bio Julian Strawther sa 33 koša, dok je Jamal Murray ubacio 25 koševa. Najbolji Denverov igrač Nikola Jokić odigrao je neobičnu utakmicu. Za 28 minuta na parketu uputio je samo pet šuteva pogodivši dva, a promašio je oba slobodna bacanja. Na koncu je završio utakmicu sa četiri koša uz sedam skokova i sedam asistencija.


Na suprotnoj strani najefikasniji je bio Luka Garza sa 29 koševa i devet skokova. Daishen Nix je dodao 17, a Rob Dillingham 15 koševa. Bila je to prva pobjeda Denvera u predsezoni nakon četiri poraza, dok Minnesota ima skor 2-3.


Uspješni su bili i Los Angeles Clippersi porazivši Sacramento sa 113-91. Bila je to četvrta pobjeda Clippersa uz jedan poraz, dok su Kingsi upisali i peti poraz.


Domaćine je do pobjede vukao Jordan Miller sa 21 košem, dok je Amir Coffey zabio 18 koševa. Ivica Zubac je za 15 minuta ubacio osam koševa (šut 3-4 iz igre, 2-2 s linije bacanja), te dodao tri skoka i asistenciju.


Kod Sacramenta se istaknuo Domantas Sabonis sa 24 koša, devet skokova i pet asistencija.


Nova NBA sezona počinje 22. listopada.