Reakcije

Luka Dončić čestitao boljemu: “Hrvatska nas je nadigrala, a kada pogledam svoju statistiku…”

Hina

Luka Dončić/Foto REUTERS

Luka Dončić/Foto REUTERS

Znamo da to nije bilo naše pravo lice, a to moramo pokazati u četvrtak protiv Novog Zelanda - rekao je slavni Slovenac



PIREJ  “Hrvatska nas je nadigrala u svakom pogledu i zasluženo pobijedila”, izjavio je najbolji slovenski košarkaš Luka Dončić nakon dvoboja na olimpijskom kvalifikacijskom turniru u grčkom Pireju, gdje je hrvatska košarkaška reprezentacija slavila sa 108-92.


“Od prve minute nadalje nismo bili pravi. Osobno se na početku nisam dobro osjećao, bio sam bez prave energije. Sad kad pažljivo pogledam statistiku, vidim da sam ima stvarno loš šut. Moramo raditi na obrani, na čelu sa mnom. Znamo da to nije bilo naše pravo lice, a to moramo pokazati u četvrtak protiv Novog Zelanda”, dodao je Dončić.


“Nije kraj svijeta zato što smo izgubili, ali mi se ne sviđa način na koji smo poraženi. Nismo imali odgovor na igru Hrvatske, prvenstveno smo bili bez prave energije u obrani. Svatko od nas se mora pogledati u ogledalo i zapitati što može učiniti bolje. U četvrtak imamo novu utakmicu, u kojoj jednostavno moramo pobijediti, jer se u suprotnom možemo pozdraviti s Parizom“, izjavio je slovenski izbornik Aleksander Sekulić.




“Takav poraz boli, jer smo svih 40 minuta bili u zaostatku. S jedne stane imamo sreću da se dogodio odmah na početku turnira, a s druge imamo još samo jednu priliku za popravni ispit. Moramo se zapitati zašto smo bili bez energije i snage za odgovor na igru Hrvatske, koja je od početka pokazala da ju zanima samo pobjeda”, rekao jedan od najiskusnijih slovenskih reprezentativaca Edo Murić.