Pripreme

Košarkaši Crikvenice svjesni su da ih čeka borba za ostanak u prvoligaškom društvu

Katarina Blažević

Bože Radoš/Foto PIXSELL

Bože Radoš/Foto PIXSELL

Idemo korak po korak, neke igrače imamo na probi, a jedino novo ime u odnosu na prošlu godinu je Dario Cvitković - rekao je trener Radoš



RIJEKA Kod košarkaša Crikvenice situacija je ipak podosta drugačija nego u Škrljevu. Dok će se jedna momčad iz PGŽ-a boriti za vrh, Crikveničani su svjesni da ih čeka još jedna borba za ostanak. Novi trener Bože Radoš odradio je prvi trening s momčadi, a roster još nije kompletiran.


– Napravili smo testiranje bazičnih sposobnosti da vidimo u kakvom je stanju ekipa i jedan individualni trening s trojicom igrača. Idemo korak po korak, neke igrače imamo na probi, a jedino novo ime u odnosu na prošlu godinu je Dario Cvitković, domaći dečko iz Novog Vinodolskog. Kostur ekipe je isti, a to su četiri, pet mladih domaćih igrača uz dvojicu, trojicu starijih – kaže novi trener Crikvenice Bože Radoš.


Klub je i dalje u potrazi za barem jednim ili dvojicom igrača koji bi popunili roster.




– Treba još vremena da upoznam sve dečke, iako ih znam od prošle godine kada sam sa Zagrebom igrao protiv njih. Vidi se da su to momci koji žele puno raditi, napredovati i mislim da je to primarni cilj ove godine, uz ostanak u ligi. Želimo što prije osigurati ostanak, a onda da ovi momci individualno napreduju i da svaki postane bolji igrač – zaključio je Radoš.