Transferi

Još jedan bivši igrač Rijeke se priključuje treninzima Opatije. Gajzler želja Orijenta i Rudeša

Ivan Volarić

Damjan Đoković/Foto ARHIVA NL

Damjan Đoković/Foto ARHIVA NL



RIJEKA Nakon Josipa Drmića treninzima Opatije trebao bi se priključiti još jedan iskusni internacionalac. Riječ je o veznjaku Damjanu Đokoviću (34) koji je igrao u Italiji, Njemačkoj, Francuskoj…, a dio karijere proveo je i u dresu Rijeke. Đoković je posljednji angažman imao u Rumunjskoj, preciznije u Rapidu iz Bukurešta.


Prva pripremna utakmica Orijenta i Opatije jasno je pokazala ono što se već duže vremena zna – Orijentova momčad vapi za golgeterom. Da je Josip Drmić odigrao drugo poluvrijeme za Orijent sigurno bi Opatija, s obzirom na omjer šansi, doživjela poraz od najmanje dva gola razlike.


Nadaju se na Krimeji da još postoji šansa za povratkom Nike Gajzlera, mladog napadača Rijeke, koji je prošle sezone zabio devet golova u dresu Orijenta, od toga tri važna u kvalifikacijskim utakmica protiv Kustošije. Gajzler je počeo pripreme s Rijekom, ima još ugovor s Bijelima godinu dana, no čini se da na Rujevici na njega ne računaju pa je izgledan ponovni, barem privremeni, odlazak na neku drugu nogometnu adresu. Osim Orijenta za Gajzlera je zainteresiran povratnik u Prvu NL – Rudeš.