To su Paragvaj, Brazil, Tajland, Argentina, Portugal, Maroko, Iran i Francuska.


Hrvatska reprezentacija je u teškoj poziciji nakon poraza od Tajlanda (1-2) i Brazila (1-8).




Zadnje kolo i okršaj protiv Kube, odabranici Marinka Mavrovića čekaju bez bodova i s razlikom pogodaka 2-10.


Podsjetimo, plasman u osminu finala izborit će po dvije najbolje ekipe iz svake od šest skupina, te četiri najbolje trećeplasirane ekipe.


Hrvatska trenutačno na ljestvici trećeplasiranih ekipa drži posljednje šesto mjesto.


U skupini A Paragvaj je siguran, a još uvijek je otvorena borba za drugo i treće mjesto. Nizozemska ima dva boda, a Uzbekistan i Kostarika po jedan bod. U zadnjem kolu igrat će Kostarika i Uzbekistan, te Nizozemska i Pargavaj.


U skupini B Brazil i Tajland imaju po šest bodova i međusobno će igrati za “jedinicu”, dok će Hrvatska loviti pobjedu protiv Kube sa što većom razlikom pogodaka.


U skupini C Argentina je s dvije pobjede sigurna, a za nastavak natjecanja borit će se Afganistan i Ukrajina koji imaju po tri boda. Igrat će međusobno, a najgori ishod za hrvatsku vrstu bio bi remi. Angola je na “nuli” i teško je vjerovati da u zadnjem kolu može iznenaditi svjetske doprvake.


U skupini D sve četiri ekipe još mogu dalje, Španjolska i Kazahstan vode sa po četiri boda, Libija ima tri, a Novi Zeland je bez bodova. U zadnjem kolu igrat će Libija i Španjolska, te Kazahstan i Novi Zeland.


U sklupini E Portugal i Maroko vode sa po šest bodova i u međusobnom srazu igrat će za prvo mjesto. Za treće mjesto međusobno će se boriti Panama i Tađikistan koji su trenutačno bez bodova.


U posljednjoj, F skupini sigurno dalje idu Iran i Francuska koji imaju po šest bodova. Njihov susret će odlučiti o pobjedniku skupine.


Venezuiela i Gvatemala igrat će međusobno.