Košarka

Hezonja je u Opatiji s 39 poena stigao na korak do Dražena Petrovića: “Čast mi je. Još se tražimo, ali imamo odličan temelj”

Katarina Blažević

Foto M. ĐEKIĆ

Foto M. ĐEKIĆ

Zabio je Brazilu 39 poena, s kojima je sada drugi na listi najboljih strijelaca hrvatske reprezentacije, odmah iza Dražena Petrovića, koji je svojedobno Estoniji zabio 48



OPATIJA Mario Hezonja bio je prvo ime utakmice Hrvatske i Brazila u Opatiji. Posljednja pripremna utakmica uoči kvalifikacija za Olimpijske igre završila je uspješno. Sesarovi igrači svladali su Petrovićev Brazil i tako se napunili samopouzdanjem uoči Grčke, a posebice Hezonja koji se očigledno oslobodio opterećenja nakon što je produžio ugovor s Real Madridom.


Zabio je Brazilu 39 poena, s kojima je sada drugi na listi najboljih strijelaca hrvatske reprezentacije, odmah iza Dražena Petrovića, koji je svojedobno Estoniji zabio 48.


– Čast mi je da sam na tom drugom mjestu odmah iza Dražena. Izgledamo OK, još se tražimo, ali od prošle godine imamo odličan temelj – rekao je nakon utakmice Mario Hezonja pa dodao:




– Sada nas očekuju najbolje ekipe u Europi, sve će biti teže, ali dobro smo posložili stvari. Samo da nastavimo dalje ovako…