Olybet futsal cup

Futsal momčad Rijeke domaćin pripremnog turnira. Navijače čeka šest kvalitetnih utakmica

Ivan Volarić

SVE PO PLANU - Duje Maretić/Foto M. ĐEKIĆ

SVE PO PLANU - Duje Maretić/Foto M. ĐEKIĆ

Sve utakmice Rijeke prenosit će se na Maxsportu



RIJEKA Futsal momčad Rijeke uobičajenom kombinacijom treninga i pripremnih utakmica zatvorenog tipa odrađuje pripreme za svoju premijernu sezonu u SuperSport HMNL-u i najavljeni pohod na najviše moguće ciljeve. Važna postaja na tom putu je Olybet futsal cup, pripremni turnir, što će se od petka do nedjelje igrati u Dvorani mladosti.


– Igrali smo prošle subote s regionalnim ligašima po poluvrijeme, nešto i međusobno, a onda i u Puli kod Stanoinvesta iza zatvorenih vrata. Zadovoljan sam, iako nemamo tri slovenska reprezentativca koji su na pripremama sa svojom vrstom u Poreču. Rosić nam se vratio iz reprezentacije Srbije. U pripremama smo za naš turnir na Trsatu. Nadam se da ćemo se pokazati u dobrom svjetlu, željno iščekujemo istrčati pred našom publikom. Bit ćemo kompletni s izuzetkom Suttona, koji se oporavlja od ozljede – govori Duje Maretić, trener ambicioznog riječkog sastava.


HMNK Rijeka je organizator Olybet futsal cupa na kojem će ljubitelji futsala u gradu na Rječini doći na svoje. Ne samo da će moći vidjeti šest kvalitetnih utakmica, već će imati priliku prvi put vidjeti na djelu atraktivna riječka pojačanja uz pomoć kojih se na Trsatu nadaju uplesti u borbu za povijesni naslov prvaka.




Turnir počinje u petak, kada će od 18 sati igrati srpski prvak Kmf Fon Banjica i poljski prvoligaš BSV ABJ Powiat Bochnia. U 20.30 sati na parket će momčad Rijeke i Vrgorca, koji na turniru sudjeluje umjesto Hercegovine. U subotu od 20.30 sati Riječane čeka srpski prvak, a u nedjelju od 13.30 sati prvoligaš iz Poljske. Sve utakmice Rijeke prenosit će se na Maxsportu.


– Sigurno da ćemo na turniru nastojati svima dati priliku, ali to ne znači da nećemo razmišljati i o rezultatu. Uvijek želimo pobijediti. Na kraju dana, svaka utakmica je bitna, kako za dobru atmosferu u momčadi, tako i za vjeru u proces u kojem je momčad. Vjerujem da su pred nama zanimljive utakmice. Poziv gledateljima, očekuju ih odlične utakmice na Trsatu – dodao je Maretić.


U subotu 5. studenoga na Trsat dolazi aktualni prvak Dinamo, a neposredno uoči početka prvenstva slijedi sudar s Uspinjačom.