Poznat raspored

Futsal ekipa Rijeke svoju povijesnu sezonu u elitnom društvu otvara derbijem u Puli

Ivan Volarić

Foto HMNK Rijeka

Foto HMNK Rijeka



RIJEKA Malonogometaši Rijeke svoju prvu, povijesnu sezonu u SuperSport HMNL-u otvorit će susjedskim derbijem, odnosno gostovanjem u Puli 18., 19. ili 20. listopada kod Stanoinvesta. Prvi domaći susret Riječani će odradit će 1., 2. ili 3. studenog kada će u Dvorani mladosti gostovati Novo vrijeme iz Makarske.


Futsal momčad Bijelih gostovat će kod ojačanog Osijeka 8., 9. ili 10. studenog, kod Torcide 22., 23. ili 24. studenog, a u prvom dijelu sezone će i u dvorište aktualnog prvaka Dinama. Taj susret na rasporedu je od 27. do 29. prosinca. Drugi dio prvenstva donosi sve te rivale na domaćem parketu.


Odlučio je tako ples kuglica, odnosno ždrijeb novog prvenstva u najvišem hrvatskom futsal rangu koji će prvi put obuhvatiti i jednu riječku ekipu. Ambiciozno društvo s Trsata je već kompletiralo ekipu, dovedeno je niz zvučnih igračkih pojačanja u želji da se iduće sezone upusti u borbu za titulu prvaka.




U tom smislu odrađen je i veliki posao oko kompletiranja klupske uprave, svoj ulazak najavilo je nekoliko poznatih riječkih gospodarstvenika čime će se dodatno podići ulaganja u klupski budžet koji već sada spada među najviše u ligi.