EURO 2024.

Francuska protiv Nizozemske bez svoje najveće zvijezde, ali ipak neće biti potrebna operacija

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

U utorak su iz Francuskog nogometnog saveza naveli kako se Mbappe neće podvrgnuti operativnom zahvatu tijekom EURA, već će dobiti zaštitnu masku i nastaviti s igranjem



DUESSELDORF Kylian Mbappe, najbolji francuski nogometaš i jedan od najboljih igrača na svijetu, neće igrati u susretu drugog kola EURA protiv Nizozemske, piše dio francuskih medija tijekom utorka.


U ponedjeljak je Mbappe ozlijedio nos, u samoj završnici susreta prvog kola skupine D u kojem je njegova Francuska s 1-0 pobijedila Austriju. Mbappe je licem žestoko udario u rame suparničkog igrača Dansa i pritom jako ozlijedio nos. Uz dosta krvi i sa slomljenim nosom Mbappe je morao napustiti travnjak.


U utorak su iz Francuskog nogometnog saveza naveli kako se Mbappe neće podvrgnuti operativnom zahvatu tijekom EURA, već će dobiti zaštitnu masku i nastaviti s igranjem. Canal+ je unatoč tome objavio kako Mbappe neće igrati utakmicu drugog kola protiv Nizozemske, koja je na rasporedu u petak, te da se njegov povratak na teren očekuje u ogledu trećeg kola protiv Poljske. Taj je ogled na rasporedu točno za sedam dana, idućeg utorka.




Francuski L’Equipe zasad nije pisao o tome kada će se Mbappe vratiti na travnjake te je po tom izvoru i dalje moguće da nastupi u derbi utakmici skupine D, dvoboju protiv Nizozemaca.