Luciano Spalletti

Talijanski izbornik smatra da se ništa nije slučajno dogodilo: “Zabili smo u 98. minuti, ali zasluženo”

Hina

Zlatko Dalić i Luciano Spalletti/Foto REUTERS

Zlatko Dalić i Luciano Spalletti/Foto REUTERS

Postoje stvari koje se događaju u našim utakmicama koje su nelogične, ali moramo uzeti ono što dečki imaju u svojim kvalitetama i staviti ih u poziciju da se iskažu na najbolji mogući način - izjavio je izbornik Azzurra



LEIPZIG Postoje stvari koje se događaju u našim utakmicama koje su nelogične, kazao je nakon remija s Hrvatskom (1-1) na EURU talijanski izbornik Luciano Spalletti.


 Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1-1 (0-0) protiv Italije u Leipzigu, u posljednjem trećem kolu skupine B EURA, a taj rezultat vjerojatno neće biti dovoljan za osminu finala.


“Postoje stvari koje se događaju u našim utakmicama koje su nelogične, ali moramo uzeti ono što dečki imaju u svojim kvalitetama i staviti ih u poziciju da se iskažu na najbolji mogući način. Prošli smo grupnu fazu zasluženo. Zabili smo u 98., ali zasluženo . Sada ćemo imati priliku razmišljati o sljedećoj utakmici i osmini finala”, kazao je Spalletti.




Italijanski strijelac Mattia Zaccagni zabio je u 98. minuti i odveo Italiju na sraz sa Švicarskom u osmini finala.


“Iznimno zadovoljstvo, uzbuđen sam, ovo je prekrasna večer. Bilo je važno remizirati da bismo se kvalificirali na drugo mjesto. Dobro smo učinili što smo ostali u igri sa sjajnim drugim poluvremenom. Zaslužili smo ovaj remi. trener je taktički sve dobro napravio, pokušat ćemo mu se odužiti na terenu protiv Švicaraca.”