Pod stijenama

Danas spektakl na Kantridi u režiji Armade. Obilježava se obljetnica povijesne pobjede nad Real Madridom

Denis Frančišković

Foto S. DRECHSLER

Foto S. DRECHSLER

Navijači će još jednom zapljeskati igračima koji su stvarali povijest kluba.



RIJEKA Na Stadionu Kantrida danas će se obilježiti 40. obljetnica povijesne pobjede Rijeke nad Real Madridom (3:1). KN Armada organizator je okupljanja ispod legendarnih stijena, a program počinje u 18.30 sati. Navijači će još jednom zapljeskati igračima koji su stvarali povijest kluba.


»Dio igrača koji su bili sudionici te povijesne utakmice ponovo će istrčati na Kantridu, a pripremit ćemo im posebno iznenađenje, onakvo kakvo zaslužuju, onakvo kakvo samo Armada zna«, poručuju iz Kluba navijača Armada.


»Pozivamo sve igrače Rijeke iz tih godina da se slobodno odazovu, možda neki nisu nastupili u ovoj legendarnoj utakmici, ali su bili dio generacije. Pamti se i utakmica protiv Valladolida na Kantridi te pobjeda 4:1, a Rijeka se te godine do samog kraja borila za naslov. Prisjetit ćemo se i onih koji, nažalost, nisu s nama«.




Za ovu prigodu izrađene su posebne majice koje ćete moći nabaviti na štandu ispod tribina.


Ulazi će biti otvoreni od 17.30 sati pa vas već od tada pozivamo da se okupimo na Kantridi.


Spustimo se na Kantridu, pozdravimo još jednom legende našeg kluba i uživajmo pod stijenama Kantride. Bogata povijest našeg kluba ne smije se zaboraviti, već se mora baštiniti generacijama upravo kako su i nas učili voljeti Rijeku!«