Foto V. Karuza
povezane vijesti
- Predavanje Darije Prša na Ekonomskom fakultetu. Prilika za izravan kontakt s poslodavcima i stručnjacima
- Dekan Ekonomskog fakulteta u Rijeci: ‘Nikad prije nismo sudjelovali u tolikom broju međunarodnih projekata’
- Radnicima s visokom stručnom spremom u SC-u Rijeka ponuđeni poslovi pranja i čišćenja, uslijedili i prvi otkazi
RIJEKA – Paralelno s otvorenjem prve kantine Fakulteta dentalne medicine, Dentine, Studentski centar je otvorio i novouređeni bistro Ekonomskog fakulteta koji se prostire na dvjestotinjak četvornih metara. Za razliku od Dentine, kaže ravnatelj Dinko Jurjević, koja je objekt zatvorenog tipa i pruža uslugu isključivo studentima i djelatnicima Fakulteta, uslugama bistroa Ekonomskog fakulteta moći će se koristiti i posjetitelji te ustanove.
– Za sada je otvoren samo šank, jer iako je kuhinja kompletno uređena, još uvijek čekamo jedan dio linije za posluživanje te konvektomat.
Očekujemo da će bistro u potpunosti biti u funkciji do kraja travnja. Objekt je kategoriziran kao bistro i imat će sve sadržaje koji su popisani Pravilnikom o subvencioniranoj prehrani studenata kako bi Studentski centar mogao aplicirati za dobivanje X-ca – objašnjava Jurjević.
Do stavljanja kuhinje u potpunu funkciju, kaže on, bistro nudi mogućnost narudžbi marendi.