Gastronomska manifestacija

Sedmi “Kobasica open” u Čavlima: Bira se najbolje pečena i kuhana kobasica

Sanja Gašpert

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Ocjenjuje se najbolja kuhana i najbolja pečena kobasica, a na natjecanje se može prijaviti svatko i to kod domaćina ove zabave, u buffetu Pomorac



Turistička zajednica Općine Čavle organizira u subotu, 3. siječnja s početkom u 18 sati u buffetu Pomorac u Čavlima sedmo izdanje tradicionalne gastronomske manifestacije Kobasica open, u sklopu koje se biraju najbolje pečene i kuhane kobasice. Kako ističu organizatori, na meniju su domaće kobasice. 


  – Ocjenjuje se najbolja kuhana i najbolja pečena kobasica, a na natjecanje se može prijaviti svatko i to kod domaćina ove zabave, u buffetu Pomorac. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane na ovu jedinstvenu veselicu koja obiluje živom glazbom, odličnom hranom i još boljom zabavom. Doprinesite i vi tom divnom mirisu svojim kulinarskim sposobnostima ili samo dođite na neodoljiv i slastan zalogaj, pozivaju iz čavjanske Turističke zajednice.