Foto Vedran Karuza
Prije pandemije imao je dnevni kapacitet od čak 2.500 obroka sa 600 sjedećih mjesta čime je ujedno jedan od najvećih ugostiteljskih objekata na ovom području
povezane vijesti
Studentski centar Rijeka obilježio je prvi jubilej rada restorana Kampus koji se nalazi na Trsatu. Restoran Kampus je kompleks površine od preko 7 tisuća četvornih metara, koji je s radom započeo 2011. godine, a prije pandemije imao je dnevni kapacitet od čak 2.500 obroka sa 600 sjedećih mjesta čime je ujedno jedan od najvećih ugostiteljskih objekata na ovom području.
U restoranu je zaposleno pedesetak djelatnika, a trenutno zbog pandemije radi u drugačijem ritmu, no ostao je kao jedan od rijetkih objekata koji ni u vrijeme pravog lockdowna nije zatvorio svoja vrata studentima.
Proslava prvog desetljeća restorana Kampus okupila je ravnatelja Studentskog centra Dinka Jurjevića, rektoricu Sveučilišta u Rijeci prof.dr. Snježanu Prijić Samaržija, predsjednika Studentskog zbora Rijeka Leopolda Mandića, voditelja restorana Kampus Darka Lovrića te višu savjetnicu za studentski standard i kvalitetu studiranja pri Sveučilištu Andreu Mešanović, koja je kao tadašnja zamjenica predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci prije 10 godina bila prva korisnica kojoj je poslužen topli obrok u ovom objektu.
Studentski centar Rijeka kontinuirano brine o studentskom standardu, pa se tako vodi računa i o segmentu studentske prehrane koja je organizirana kroz tri restorana, četiri bistroa, dva buffea te šest caffe barova.