PROBIJANJE DRVENE BAČVE

Ove subote, točno u podne, otvara se riječki Oktoberfest u Goblet Beer Bar & Shopu

Katarina Bošnjak

Foto Reuters

Foto Reuters

Za rezervaciju svojeg mjesta uz vatru, ističu iz Gobleta, potrebno je javiti im se u inbox na Facebooku/Instagramu ili na mail [email protected]



Sutra se, u subotu 21. rujna u podne, otvara riječki Oktoberfest u Goblet Beer Bar & Shopu. Kako poručuju organizatori, među rijetkima u okolici imaju čast pozvati na probijanje drvene bačve Augustinera, specijalne edicije Oktoberfest Bier iz 2014. godine te prigodnu Brko de Cuisine trpezu.


U subotu se vrata otvaraju u 11 sati, dok svečanost prema oktoberfestškoj tradiciji započinje već u podne. Osim eksluzivnog piva s festivala bit će prilike za uživanje u poslanicama (slanim poslasticama) koje će na licu mjesta sa svojim Ofyr grillom pripremati renomirani chef Darjan Urdih ilitiga Brko de Cuisine. Brko će peći vrhunske domaće kobasice uz neizostavne slane perece, a za ostala njemu slična iznenađenja za nepce, morat ćete doći na lice mjesta.


Za rezervaciju svojeg mjesta uz vatru, ističu iz Gobleta, potrebno je javiti im se u inbox na Facebooku/Instagramu ili na mail [email protected].




Nakon subote, specijalno pivo s Oktoberfesta spaja se na točionik te će biti dostupno za cijelo vrijeme trajanja festivala, do 6. listopada!


#zaljev #craftbeer #gobletbeerstoreri #specialbeersforspecialpeople #sljub #oktoberfest #augustiner #brkodecuisine #domaćekobasice #streetfood