Foto TZ Lošinj
Aduti lošinjske kuhinje
povezane vijesti
Pod imenom “Fešta lošinjske kuhinje” lošinjski restorani predstavili su se mještanima i gostima Lošinja na glavnom gradskom trgu Malog Lošinja, ponudivši na štandovima neke od aduta svojih kuhinja.
Kao i uvijek, a ovo je već petnaesta godina održavanja ove priredbe Turističke zajednice Lošinja, specijaliteti su brzo razgrabljeni.
Ovime je počelo razdoblje u kojemu će, do kraja svibnja, četrnaest restorana nuditi po dva menija – riblji i mesni – po trideset eura (226,04 kuna).
Sudjeluju restorani Baracuda, Bocca vera, Borik, Deveron, Diana, Lanterna, Nautika Lošinj, Silvana, Silver Bay, Veli žal i Za kantuni u Malom Lošinju, restorani Artatore i Eki u Artatorama te Televrin u Nerezinama.
Uz njihove predstavnike, na trgu su gostovali i učenici ugostiteljskih smjerova Srednje škole Ambroza Haračića iz Malog Lošinja te proizvođači vina.