Arbun

“Plavuša bez kostiju”: U srijedu u Crikvenici prezentacija dopunjenog izdanja ribarske kuharice

Robert Šimonović



Pomorsko športsko ribolovno društvo Arbun organizira prezentaciju drugog dopunjenog izdanja ribarske kuharice plave ribe “Plavuše bez kostiju”.


Prezentacija ribarske kuharice održat će se u srijedu, 27. studenog, s početkom u 17.30 sati u restoranu & lounge baru Sabbia u Crikvenici.


Nova verzija ove popularne kuharice izdana je povodom 70. obljetnice osnutka društva, koje je posvećeno očuvanju ribarske tradicije i edukaciji novih generacija.




Kratka prezentacija podsjetit će na slavne dane crikveničkog ribarstva i 70 godina rada Arbuna.


Posjetitelji mogu uživati u pet slijedova jela, pripremljenih prema receptima iz kuharice, odabranim vinima koja prate svaki slijed, glazbenom nastupu Tria Crikvenica te desert-iznenađenju.


Cijena večere iznosi 45 eura, dok se primjerak kuharice može preuzeti uplatom simbolične klupske članarine od 10 eura.


Prihod od prodaje bit će usmjeren na opremanje Male škole ribolova i troškove izdavanja knjige.


Prethodna rezervacija je obavezna zbog ograničenog broja mjesta, a prijave su moguće na telefon 051/588-599.