povezane vijesti
Pomorsko športsko ribolovno društvo Arbun organizira prezentaciju drugog dopunjenog izdanja ribarske kuharice plave ribe “Plavuše bez kostiju”.
Prezentacija ribarske kuharice održat će se u srijedu, 27. studenog, s početkom u 17.30 sati u restoranu & lounge baru Sabbia u Crikvenici.
Nova verzija ove popularne kuharice izdana je povodom 70. obljetnice osnutka društva, koje je posvećeno očuvanju ribarske tradicije i edukaciji novih generacija.
Kratka prezentacija podsjetit će na slavne dane crikveničkog ribarstva i 70 godina rada Arbuna.
Posjetitelji mogu uživati u pet slijedova jela, pripremljenih prema receptima iz kuharice, odabranim vinima koja prate svaki slijed, glazbenom nastupu Tria Crikvenica te desert-iznenađenju.
Cijena večere iznosi 45 eura, dok se primjerak kuharice može preuzeti uplatom simbolične klupske članarine od 10 eura.
Prihod od prodaje bit će usmjeren na opremanje Male škole ribolova i troškove izdavanja knjige.
Prethodna rezervacija je obavezna zbog ograničenog broja mjesta, a prijave su moguće na telefon 051/588-599.